Tell me something

 Igår hörde jag en jätte bra låt på radion. Det var när jag och Daniel satt i bilen och skulle hämta upp pizza för att sedan åka till Fredrik och Jonas. Vi hann aldrig sitta kvar och lyssna på vem som sjöng eller vad låten hette. Hockeyn skulle ju börja och pizzan skulle ju hämtas. Väsentligheter! Försökte leta efter låten igår, men utan resultat. Idag har jag hittat den, det är David Gray och låten heter Tell me something (hospital food). Så nu vet vi det!

Helgen har flugit förbi som den alltid gör. Vackert väder har det varit, men jag kan säga att det stack i ögonen igår när man var bakis och sliten. Men ett par glajjor fixade biffen.



 (Bild på mina glajjor på en strand i Thailand)



I fredags kom ju sulan (kombon) hem. Jag var och tränade dubbla pass efter jobbet och var grymme-sliten på kvällen. Så det blev soffan, let’s dance och lite käk. Sedan på lördagen åkte ju sulan igen. Surt sa räven. Men jag spenderade dagen med att traska i affärer och sedan en långpromenad i Stadsparken. Efter det var det bara att försöka göra sig vacker inför kvällen. Förfest hemma hos Fredrik och Jonas med diverse känt och okänt folk. Alltid lika trevligt. Sen blev det utgång till Karlssons. Det var ett tag sedan jag var där sist, men det var riktigt lyckat. Jag tror jag drack kanske en öl för mycket…men jag hade kul ändå :-P

Söndagen ja. Hockey och pizza. Sedan när jag kom hem somnade jag i soffan för att sova ett antal timmar. Det var inte det lättaste att somna på natten sen igen. Men för att summera, så var helgen i sin helthet bra.

Nu har jag bara två dagar kvar på jobbet. Väldigt tråkigt på sitt sätt, kommer att sakna mina kollegor. Men det är bara att gilla läget och det kommer nog bli bra tror jag.
Tror jag, trallala, tror jag, trallala.

Dagens lunch: Potatisgratäng, vegobiffar, grönsaker. A la mor
Dagens låt: David Gray – Tell me something (hospital food)

Vill ut och resa!?!?!

Vid denna tidpunkt för ett år sen åkte jag runt i ett spaceship på Nya Zealand och pallade kiwis...För att inte tala om att några veckor senare förra året så låg jag på stranden i Thailand och var så solbränd och hade det underbart. Jag har svårt att titta på bilderna från resan, blir alldeles för melankolisk då. Jäklar vad jag drömmer mig bort. Nästa resa tror jag ska gå till Indien. Någon som är sugen på att bjuda med mig dit? NÅGON???? Jag kan stå för planeringen och ordna allt runt omkring. Du behöver bara tillgå med...öhhh...cash?

Då kommer jag bli arbetslös på tisdag. Efter velande och val så känns det riktigt rätt. Jag kommer ju inte vara helt arbetslös ändå, utan kommer lägga kraft och tid på plugg och träning. Jag ska nämligen försöka få riktigt bra resultat på högskoleprovet. Vi får se hur det går vägen. Sen har jag inte haft en enda ledig dag sen 1 juni så det är nog lite behövligt.

Numera är kombon iväg på sitt i en massa veckor. Och det känns ensamt må jag säga. Men det ska nog lösa sig ändå :-) Jag är väl inte den som är den..

Ledinflammation...

Jahopp. Då har man ledinflammation då, och får inte springa på X antal veckor *suckar högt*. Jag som trodde det var någonlunda bra nu. Var hos idrottsläkare igår. Får även remiss till ortoped så jag kan få ordentliga sulor. Det var nog tur att jag gick dit i alla fall. Skulle sprungit igår för första gången på länge, men jag får väl avstå ett antal veckor då.

Pallrade mig iväg till gymmet ändå igår, körde en hel del kondition på arc trainer och rodd. Funkar nog bra trots foten. Sen även mage och rygg utan vikter. Satt länge i bastun och drack min proteinshake och funderade. Träning är nog bland det bästa som finns för själen. Även fast jag var så trött så trött igår, så drog jag mig iväg och tränade efter jobbet. Efter ett träningspass blir man mycket piggare och mår mycket bättre. Sen är ju det bara en morot med bastun efteråt :-)

I lördags var det lyckat! Kul och soft förfest. Sedan utgång. Kort sammanfattat var det en bra kväll. Käkade en riktigt jäkla god pizza på natten. Drömde om den hela dagen igår. Så den får det nog bli nästa helg med *ler*.

Så är det tisdag. Jobb som vanligt. Blir nog promenad ikväll. Idag är jag faktiskt rätt så utvilad. För första gången på ett par veckor känns det som. Sov länge idag och kom ganska sent till jobbet. Hunden åkte till föräldrarna igår. Så jag slapp morgonpromenaden, men tomt utan henne.

Dags att jobba lite...

Dagen lucnh: Kommer bestå av potatis, grönpepparsås, falafell och grönsaker.
Dagens låt: Är ej vald ännu.

Talkin' 'Bout a Revolution

Virrigt...många beslut, väldiga hjärnbry, kontoret arbetar på högvarv.

Det är inte alltid lätt att vara 23 år och heta Sofia. Även om jag har planer och mål så är det stora vägar och svår terräng. Frågan om jag ska svänga vänster eller om jag kanske skulle vara så impulsiv att jag tar höger? Eller helt enkelt fortsätta rätt fram? Egentligen leder nog alla vägar till samma slutdestination...Men det är inte det stora problemet...det är ju vägen dit som är.

Underbart härlig dag denna lördag med fint väder.  Jag har varit ute o traskat i flera timmar. Nu är hunden mättad för stunden.

Igår blev det lugnt. Lite vin iofs . Jag menar…det var ju ändå fredag. Kom dock sent i säng så sov länge idag. Idag blir det partalaj här hemma. Blir skoj! :-)

Nu ska jag göra mig vacker!

Dagens middag: svampfyllda lasagnerullar i tomatsås (A la Sofia såklart). Mycket smarrigt!
Dagens låt: Tracy Chapman - Talkin' 'Bout a Revolution

Tjillivippen...

Min blogg...
Vad är tankarna bakom den?

En gång i tiden, för en sisådär 5-6 år sedan förde jag kontinuerligt dagbok på internet. Det är hur kul som helst att gå tillbaka och läsa vad man har skrivit. Det finns inte en chans att jag skulle föra dagbok med papper och penna. Jag tror att det är rätt bra att skriva av sig också. Eftersom jag spenderar stor del av min tid vid datorn är det smidigt att plita lite extra på tangenterna. Jag ska nog inte göra denna blogg alltför privat. Numera är internet ganska kusligt...Det finns gott om galningar här ute på vågorna...

Torsdag. Vilket innbär? Ja inte ärtsoppa för min del i alla fall. Men den kunde ha inneburit pannkakor. Men ack nej...
Den kommer innehålla det som de flesta av mina dagar gör. Jobb och träning. Det blir dubbel träning idag.

Annars har jag ju hunden hos mig nu. Hon verkar faktiskt trivas som fisken i vattnet. Eller kanske som hunden hos Sofia?
Men, en snäll kombo finns ju där hemma och hjälper till också.

Sofia var mitt namn ja

Dagens lunch: Paj a la Sofia. Riktigt riktigt god.
Dagens låt: One - U2