Bloggeria bloggera....doppa våfflan i choklad

Då är ordningen återställd här i hemmet och jag är inte längre en gräsänka. Ähhh, det har jag väl aldrig varit heller. Men nu är jag inte ensam i lägenheten. Även fast en hel dag kan skynda förbi utan att vi sagt så mycket till varandra så vet man ändå att nån annan befinner sig här hemma. Det är bra.

I helgen har vi haft massa besök! Mattias, Jeanette och Kalle dök upp på fredagen. Kul!!! Vi snackade, drack lite vin och spelade biljard (dock var det bara Mattias och Kalle som spelade). Sedan på lördagen blev det en sväng i staden med dessa skåningar. De har inte sett så mycket av Jönköping, så det var dags att visa dem lite. Så slingade vi Mattias hår, han vill väl känna sig solblekt i håret så han kan drömma tillbaka på resan? Det var ju våffeldagen så självklart gör den redige våfflor. Sen dök Halmstadspågarna upp, Daniel och Hanna dyker upp de med. Eftermiddagen inleds med hockey, öl, våfflor, glass och kaffe. Mycket kul att träffa alla igen och hela helgen var hellyckad :-)
Ooo, vi var 10 pers (inkl. mig och Nina) som sov i lägenheten mellan lördagen och söndagen. Det är ju precis som att vakna upp på ett hostel och se 10 andra människor strosa omkring! Me like...

Något trött på söndagen (som vanligt) somnade jag i soffan och sedan blev det en pizza. Precis vad jag hade längtat efter denna dag! :-) En vegetariana med bearnaissås. Skapligt fett, det lägger sig fint i kistan.

Idag har jag klippt mig, varit en kort sväng hos syrran, handlat, tränat med Camilla och hunnit med en del pluggande. Ganska nöjd med dagen.

Dagens låt: Manu Chao - Me Gust As Tu



Vad hände....

Med våren?!?!

I lördags när jag o kombon skulle ta oss en promenad så sken solen och det var 4 grader! Inte minus alltså. Solglajjorna på men INGEN mössa!  Vi gick ner till vättern som varit isbelagd länge. Så sprang vi runt där på isen med hunden och hade det kul. Likadant var det i söndags. Efter att jag sovit till....ja, hrmf....länge, så behövde ju hunden gå ut. Så vi började traska. Gick upp till stadsparken och gick runt nån timme eller så. O herre sa jag flera gånger. Nu är det vår.

Men vad händer idag??? Det snöar?!?!?!?!!!! *arg* *muttrar*

Jahopp.
Idag försökte jag få biljetter till semi-matcherna för HV. De släpptes idag vid 9. Men jag var inte snabb nog. Ja just! De sopade banan i lördags. hehehe.

I lördags var det utgång. Det var bara jag, Daniel och Nina. Men vi brukar ju ha kul tillsammans, så det blev lyckat och ganska städat ...*S*...

I söndags kom min syster, Melissa (min systerdotter) och min kompis Jenny hit på fika. Jag och min maka hade gjort en kladdkaka. Melissa är såååå underbart söt (Lill Buddha som jag och pappa kallar henne *ler*). (Bild på Melissa)

Pratade med Mattias idag. De kommer hit på fredag *glad*. Så skånefolket dyker upp, sen på lördag kommer halmstadfolket ryktas det om. Det blir paaaarty!! Senast vi träffades var i november tror jag. Så det var ju banne mig ett tag sen. Det skulle varit release-party för vår resfilm, men Mattias har ej gjort klart den, så det får bli nere i skåne senare i april! Vet knappt om jag kommer kunna se den. Börjar väl bara grina då.

Dagens låt: System of a Down - Lost In Hollywood



Blomster o blader

O herre!
(Jag tycker om det uttrycket, det säger mycket *skrattar*)

Igår blev jag medbjuden av Camilla på hockey. Det var det roligaste som hänt på hela veckan! HV/Mora, 4.e matchen. Jäklar vilken stämning det var. 4-1 till HV hade jag tippat. Det blev 5-1, men nära skjuter ingen hare. Bra sittplatser var det också. Verkligen jättekul!! (Tack Camilla).

Det har varit promenad runt Munksjön varje morgon nu denna vecka. Ooo….ett antal % fett har försvunnit från kroppen på 1,5 vecka. Gott! Bara att fortsätta gå då. Tänkte få fram mina muskler nu. hehe

Det är fredag idag, fint väder, solen skiner och det är blommor på balkongen. Sulan (kombon) kommer hem idag. Vita (hunden) ligger o gottar sig i solen som skiner in genom fönstret. Jag äter salta pingviner. Jag ska gå o träna i eftermiddag. Avsluta dagen med en proteinshake i bastun, sen är det helg!! Imorgon ska jag försöka ta mig till loungen för att se på hockey. Tror HV vinner imorgon och går till semi. Vi får se hur det blir med den saken.

Nu har far min fått lunginflammation med. Mor hade det för några månader sen. Dumt....mycket dumt! Så går han och jobbar ändå. Karlar?!?!

Här hemma spelas det Ryan Adams. Nu tänkte jag dammsuga. Jag måste göra det fint här hemma tills min maka kommer hem idag. Ja jo...vi är iofs bara kombos (kompisboende), men man kan nog se oss som ett gamalt gift par?!?!? Inte sådär jätte meningsfull blogg idag, mest ordbajseri.

Dagens låt: Ryan Adams – wild flowers

Puss


Suck och Stön

Så började jag känna mig sjuk idag *suck och stön*. Har haft huvudvärk hela dagen. Men jag gick till gymmet ändå. Körde lite kondition och sen lite styrka, men efter en stund kände jag mig riktigt dålig faktiskt och fick avbryta. Det blev en snabb batusittning och sen raka vägen hem för att kurera mig.

När jag kom hem så tryckte jag i mig mängder med vitlök (5 klyftor närmare bestämt). Hade det och ost på varma mackor. Mycket gott må jag säga! Sen har det blivit apelsiner. Och min magiska dryck som består av c-vitaminbrus, honung och hett vatten (denna kur med min dryck och vitlök brukar faktiskt fungera). Är jag inte frisk i morgon så vill gudarna mig något ont. Inte nog med det...jag kommer stinka vitlök hela dagen.

Helgen ja.
I fredags blev det after work med HV match. Jajemän 3-2 till HV!! Bra stämning och trevligt folk. Halva notan till 24. Detta resulterade i att 7 öl senare hamnade jag på Karlssons :-)
Shout up :-) (internt)

På lördagen var det dags för födelsedagsfest hos Kristina. Gott tilltug och trevligt sällskap. Sedan utgång till Twin. Något sliten vaknade jag upp på söndagen! Men ytterligare en bra helg är förbi.

Dagens låt: Lisa Ekdahl - Hjärtat var rispat.
Egentligen är det veckans låt, eller månadens låt kanske. Det är något speciellt med den...


I'm a rocker

Jag var på ett läger en sommar då jag var 10 eller 11 år. Det var då jag första gången hörde Guns N Roses med Knocking on Heaven's Door. Sen dess har det nog varit mina största idoler! Nostalgi.

Guns N Roses till Roskilde 2006. Kan de bli bättre?? Dock är det ju enbart Axl numera. Men det är ju är ju ändå han som har hängt på väggen i flickrummet.

Annars springer dagarna iväg med ryslig takt. Hinner inte mer än att gå upp för att sen är det dags att gå och lägga sig. Jag har hunden nu med, så varje morgon börjar jag med 1 timmes promenader. Bra för fettet det. Hehe. Sedan blir det träning på kvällarna. Och mellan promenad och träning blir det faktiskt plugg. :-)

Här kan jag inte sitta och blogga. Dags och lära sig lite ord.

Dagens låt: Måste ju bli Guns N Roses - Knocking on Heaven's Door