Påskhelgens låt:

Chuck Berry - You never can tell
Från Pulp Fiction, med tillhörande moves....cooooolt
Jag tycker att jag och Fredrik fixade dem ganska bra i lördags?? hehehe
Eller kanske inte, men övning ger färdighet ;-)

Heeeelt otroligt. Jag har sett 4 filmer under 4 dygn. Jag räknade ut att sist jag såg en film var för ett år sen; då låg jag på en uteservering i Thailand och tittade på A million dollar baby. Där låg man på thaikuddar och hade precis käkat fried rice med pinnar, druckit en milke shake och sen lutade man sig tillbaka och tittade på film. Tänk om man kunde ha så i Sverige? Men i fredags såg jag båda Kill Bill filmerna igen *me like*. Bäst att välja filmer jag vet att jag gillar och redan har sett. Hehe. Sen i går såg jag De misstänkta efter rekommendation och även lite på Pulp Fiction så klart.

Inget ovanligt kanske...men jag vill ut och resa igen. Vill iväg....
Sååå gärna...sååå gärna....

Då var ytterligare en påsk förbi. Inte för att jag har tänkt på att det är påsk, mer än att jag och Nina klädde påskris med fjädrar och kycklingar. Det var lite som att klä en julgran faktiskt.
Funderade bra länge på att gå iförd i kycklingkostym och väcka Nina på lördagen och lämna över ett ägg som jag skulle påstå att jag hade värpt. Men efter noga övervägande lade jag ner denna idé.

"Att leva är inte nog. Solsken, frihet och en liten blomma måste man ha."
- H C Andersen


Om ingen nyper mig i rumpan snart så går jag hem

"Oh!" Sa Puh plötsligt, fast han inte riktigt visste varför. Han hade nästan kommit att tänka på någonting, men eftersom han var en Björn med Mycket Liten Hjärna kunde tankarna ibland låta vänta på sig rätt länge.


Idag drar jag till blåkulla, men först ska vi ha lite förfest här hemma tillsammans med min häxbrygd, djävulen och mina svarta katter. Om tittar ni upp i luften i kväll så är det stor chans att nu ser mig där :-)


Påskharen var på besök i torsdags och lämnade blommor och godis. Mycket trevlig hare det där.


*smack*

och Glad Påsk

Oooo behave....

Då var högskoleprovet avklarat. Det var det ju redan i lördags men jag har haft fullt upp så jag har inte ens hunnit uppdatera här :-)

Högskoleprovet gick rätt ok måste jag säga, MEN jag hade behövt 0,1 eller 0,2 poäng till vilket känns lite tråkigt. Nu håller jag på att få fram alla papper så att jag kan yrka på 5 års arbetslivserfarenhet. Så höjs ju poängen lite. Å andra sidan söker man ju på HA då och då är det oftast 0,4 eller 0,5 högre där. Men har jag tur så går det vägen...hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas....

Vad har hänt i veckan då? Jo det har blivit en del luncher. Träffat kompisar, och varit på mitt gamla jobb och käkat lunch och blivit uppdaterad på skvaller. Alltid lika kul att komma dit :-)
Sedan har jag tränat en hel del. Löpning och spinning blandat med styrka. Mina leder (från ledinflammationen) känns rätt bra nu måste jag säga. Det är ibland jag känner av det, så jag försöker att ta det lite lugnt med löpningen. Men det är helt klart mycket bättre nu än för 3 veckor sedan!

Jag mår faktiskt ruskigt bra nu förtiden föresten. Jag känner mig glad och pigg.
Vet inte riktigt vad det beror på...Men glad är jag :-D
Kör fortfarande mina dagliga morgonpromenader. Det är balsam för själen när fåglarna kvittrar och solen skiner.

Imorgon ska jag på intervju på ett jobb som jag jätte gärna vill ha. Så håll tummarna. Det är dock ett sommarjobb, men det vore perfekt. Sen till hösten MÅSTE det bli studier av något slag. Jag vill, jag vill, jag vill. Affärsrättsliga-programmet hade jag kommit in på förra året....Socionom är det lite svårare med här i Jönköping. Men något ska det bli. Jag är faktiskt sååå glad att jag inte börjat plugga ännu. Polis är ju det jag vill mest av allt. Men det finns så mycket att välja mellan och det är mycket som intresserar mig.

Om man nu ska ta lite "musik-snack" då...
Jag har precis "börjat lära känna" Nicolai Dunger. Jag tror det kan finnas mycket bra musik där, det är lite i stuk med Ryan Adams ibland tycker jag.

Hmmm.....Vet inte om jag ska nämna något om gårdagens förlust...Hv-Färjestad....Blir väl alldeles för "ur humör" då, så jag skiter i det!

Ikväll blir det träning, tvätt, promenad och sen soffan. Måste ladda inför morgondagen då det är intervju. Sen på kvällen är det paaaaaarrrrrtttttyyyyy :-) Sugen som f*n är jag!!!

Dagens låt: Nicolai Dunger - Soul Rush