ojojoj - en trött blogg

Skumballe! Säger jag, jag har tröttnat på bloggen igen. Hahaha. Det är ju inte första gången heller. Har haft denna blogg i flera år, men den har varit nedstängd varje gång jag tröttnar på den. Jag ska ge det ett försök ett tag till och se om jag känner för att skriva ngt. Jag tycker egentligen det är ganska meningslöst att skriva om vad jag gör mm. för det roar ju inte många. Dock är det roligt för mig själv att gå tillbaka och läsa i den. Sedan ibland så är det ju så att jag verkligen känner för att skriva, och man skriver av sig, liksom. Men den känslan har inte varit där det sista.
men...jag har ju en del trogna läsare, vilka ni nu är. Men då måste man ju faktiskt skriva lite då och då.

Nog om det och i vilket fall! I morgon blir det Ullared med mina Gbg-tjejer! Wohooo vad skoj det ska bli. En lång lista på saker jag ska köpa har jag skrivit! Det blir till att köpa julklappar, lite saker till mig själv, sedan en svart julstjärna som jag ska hänga i fönstret. Har kollat in dem i flera inredningsbutiker redan, men har tänkt att det får vänta till Ullared!

Jag hade jätte skoj i Jkpg i helgen som var!! Galet rolig 25-års fest hade Danielsan, sedan har jag spenderat mkt tid med systerdotter Melissa och med familjen. Melissa är rätt klok numera. Artig har hon också blivit, haha. Säger tack efter varje ord. Nej tack, tack, ja tack, mmm tack! Sen är det så kul att se när hon härmar mig. Haha. En morgon när jag kom upp så skulle hon och jag dricka ett glas juice. Vi häller upp var sitt glas, hon sitter på stolen och dricker, och jag står upp bredvid stolen och dricker ur mitt glas (var i färd med att plocka fram frukost). Då sneglar hon lite på mig och ställer sig upp precis så som jag gör och dricker ur sitt glas. Det är bara en av de små sakerna hon härmar, men grejen är att jag tycker det är ganska intressant att se dessa små saker. Den utbildningen man läser gör ju även att man bli lite skadad. Tänker nu inte på kriminologi, haha, utan sociologi.

Till helgen blir det jul på Liseberg! Kanske skulle ta och åka lite skridskor där med. Jag och D åkte ju skridskor för några helger sen i Halmstad, och det gick faktiskt riktigt bra, trots att jag inte åkt på kanske 12 år. D är ju grym såklart... =)

Nehe!
Nu ska jag fixa lite här hemma, göra lite nytta

puss och kram, skumbanan
/Sofia

1, 2, 3 Bandit Wohoo

Det går faktiskt inte att låta bli att ryckas med i presidentvalet i USA....jag börjar till och med tycka att det är spännande!
Men man har ändå förståt lite hur det ska sluta, men det kanske sker något dramatiskt ändå. Vem vet?!?!

Idag ska jag ha en riktig slappdag. Föreläsningen blev inställd, och alltid i början av en ny kurs kan man ta det lugnt någon vecka, Vilket osökt leder mig till...
Nu börjar nedräkingen.
På lördagen är det återigen dags för Bandit Rock!
Denna gång är vi väldigt många personer, och det ska bli såååå skoj!!!

1, 2, 3 Bandit Wohooo!

In Flames =)

Fick i torsdags ett vykort om en överraskning som skulle ske på lördagen.
Det fanns lite info om när det skulle gå av stapeln av vad jag skulle ha för klädsel (ngt rockigt och bra skor) och vart vi skulle utgå från, så jag förstod att det var en konsert.
D hade bokat detta redan i somras.
In Flames konsert i Lisebergshallen. Hehehe, de var riktigt jäkla bra.
Först lite förfest hemma hos mig, med ett gäng av D's kompisar, sedan mötte vi upp Emma o sen var de förband o grejer. Vi hade grymma sittplatser och det var bra! Tungt! =)

Han är bäst min D!
Tack min kärlek för en riktigt bra helg! <3



Idag har jag lämnat in hemtentan, sedan har en ny kurs börjat.
Kriminologi, åtgärder, brott och dess effekter.
Intressant i vanlig ordning.


 

puss o kram

/Sofia