Ny last

Jag ska inte göra några stora utsvävningar om hur värdig och fin balen var! För det var kanon och allt var helt perfekt!Både jag och min bättre hälft var fina och vackra (enligt mina egna utsagor). Festade gjorde vi fram till 7 på morgonen! En minnesvärd bal jag sent ska glömma!

Jag ska heller inte göra några långa inlägg om hur skoj vi hade på midsommar! För vi hade verkligen jätte skoj och roligt. Tack alla som var med och ordnade allt! Jag kan såhär i efterhand tycka att det var lite väl mkt jobb med allt (45 pers är inte bara), men det var det värt. För jag tror att alla inklusive jag hade jätte roligt!

Bilder ligger på Facebook för er som är min vän där.

Jag har gått och skaffat mig en ny last. Pistagenötter! Köpte en gigantisk påse som aldrig vill ta slut. Så fort jag kommer hem tar jag fram påsen och sitter här och gnager som en papegoja. Det är till och med så att jag numera skalar dem i munnen. Det gör ont i gommen av allt gnagande, men fy farao vad gott det är!

Fick en rolig överraskning i fredags kväll när Mr D kom hem tidigare än vad han hade sagt. Här satt jag en fredag och kände mig ensam när det plötsligt knackade på fönstret, sedan på dörren. Där står min älskling =) Med sig hade han ost, kex och vindruvor. Så vi fick mycket längre tid tillsammans än bara ett dygn. Helgen var jätte mysig och vi gjorde lite små utflykter.

Jag trivs faktiskt riktigt bra i Halmstad och på onsdag kommer värmen. Då är stranden första prioritet! Har dock lite plugg att ta itu med i veckan.

Puss
/Sofia

Vad är väl en bal på slottet?

Jag har aldrig varit den som är nedrans mycket för baler. Jag är inte den tjejen som har planerat mitt bröllop redan som liten flicka. Jag är inte den som är mycket för glitter och glamour. Men ta mig tusan! Jag riktigt längtar efter den stora Kadettalen som går av stapeln på lördag! Jäklar vad mycket tid jag har lagt ner på det med inköpg av klänning, smycken, handskar, väska, löshår, smink och diverse tillbehör! Mina snälla och kära vänner har fått höra det här balsnacket till leda. De har agerat smakråd i tid och otid. Tack! Men jag är så längtansfull inför den stora lördagen. Fredagen blir en enda stor förfest den med. 700 vacka och stiliga personer på Tylösands hotell, det kommer att vara en upplevelse som heter duga!

Puss
/Sofia


Det här med förvaring alltså

Jag har insett att det här med förvaringsfantasi är viktigt! Jag tror att jag besitter en sådan kunskap. När jag kom ner till min andra hälft, till den lägenhet som han delar med ytterligare en person, frågar jag mig själv "vart sjutton har allt sin plats??". Svaret är: Inget har sin plats någonstans. Jag tänker på min egen lägenhet, där allt faktiskt har sin plats, dock är det ofta stökigt och allt ligger inte där det ska, men det spelar ingen roll, för det finns ändå en genomtänkt plats för sakerna och dem går att stuva undan. Jag har just insett: Det går inte att städa i denna lägenhet. Jag lever i en ungkarlslya.


Nåväl, med detta inlägg öppnar jag min blogg igen.

Jag saknar att skriva, får ett sådant sug lite då och då. Sedan har jag faktiskt hört hört en del folk som frågat efter min blogg. Så nu är dörrarna öppna igen.


En hälsning från sommarstaden Halmstad, där jag befinner mig för att läsa kriminologi över sommaren!

Wooohooo!