Have you ever seen the rain?

Min fotlänk...som jag knöt fast för 1 år och 2 månader sedan trillade av i söndags. Jag köpte den på en strand i Thailand/Koh Samui och sedan dess har den suttit på, men nu var det slutet. Jag har fortfarande en kvar runt vristen men den hänger också på sista tråden. Jag kommer att plocka bort stenarna och fästa dem i ett nytt läderband.

Nu har det blivit kallt igen också, den solbränna jag lyckades skaffa förrförra veckan är puts-väck och det känns som om det har blivit höst igen??? Som tur är kan man i alla fall njuta av att det grönskar, blomstrar, knakar och växer för fullt ute. Det skulle dock varit mer sol så att allt visar sig ännu vackrare.

Nu till helgen ska jag inte ut o festa??? (ja ni läste rätt). Jag ska ta det lugnt ju. På söndag ska jag spela bingolotto och vinna en miljon. Då ska jag åka till Thailand och köpa en ny fotlänk.

Dagens låt: Dire Straits - Brothers In Arms

Kyss

I'm easy like Sunday morning

Det finns inte så nedrans mycket att klaga på just nu måste jag säga!
Och riktigt bra mår jag också, och glad är jag med :-)

Jag njuter för fulla muggar av min ledighet. Går mina promenader, tränar, umgås, fixar en massa med allt och inget, svisch! så är en dag förbi. Jobbet verkar jätte spännande och det ska bli kul att börja på det. Men som sagt så ska jag inte klaga det minsta på något nu. Två toppen-helger har jag haft med, jag inhandlade ett kubb förra helgen och det är ju attsingen riktigt skoj! Vet inte om jag är världsbäst direkt, men efter några öl tycker man nog att man är det? Vita är med hon också och tar pinnarna och vägrar släppa dem.

Igår var det 1 år sedan jag kom hem från min resa...1 år sedan jag stod där på Arlanda och grät som aldrig förr. Mest grät jag över att jag var ledsen för att allt var slut. I samband med detta fick jag igår ett långt mail av "min rese Malin". Ja herre jäklar vad jag skrattade...Hon hade beskrivit några händelse ur resan och det är konstigt vad man stod ut med där nere, som man inte ens tänkte på där. Som nu när man nu tänker tillbaka på verkar jätte jobbiga. Men man hade ju kul hela tiden och inget kändes direkt jobbigt faktiskt *saknar*.

Idag har jag varit hemma hos mina föräldrar och hjälpt pappa med sin nya "computer", hehe. Skönt att komma ut lite till "buschen" och äta mammas goda mat och springa runt i trädgården med hunden.

Hade tänkt mig dagens låt som någon helt annan, men efter noga övervägande skulle jag på något sätt ändå välja;

Dagens låt: Gnarls Barkley - Crazy

But maybe I'm crazy
Maybe you're crazy
Maybe we're crazy
Probably

Skärpning!!

Så här långt får det inte gå mellan mina inlägg. Fy skam!

Men det känns liksom som...vad sjutton ska jag skriva om?
Även fast jag en gång sade att; Jag skriver för att jag har förhoppningen om att det en dag kommer att sluta blöda. Tydligen kanske det har gjort det? Nåja, jag gör ett försök.

Jag har varit sjuk. Inte lite sjuk, utan rejält sjuk. Med hög feber, halsont och grejer. När jag är sjuk tycker jag alltid så otroligt synd om mig själv, jag är nog ynkligast i världen just då. Mamma kom hit med massa mat och värktabletter *ler*.

Jag tvingade mig iväg till Malmö på lördag förmiddag, ville för allt i världen inte missa Mattias fest, med tillhörande resefilm och allt folk. Jag hade en kanonhelg, och alkoholen dödade nog det som invaderade min hals o kropp. För tro det eller ej, men på söndagen var jag frisk. Ja klart, dock lite bakis och trött, men annars var det bra! Tacka vet jag öl och vin :-P

Och herreminjävel säger jag, vilken toppen-film den där bävern hade ordnat med. Blev mäkta imponerad och det var skitkul att se den! Bävern....you rule...

Btw. SOFIA FICK JOBBET! hehehehe
Det jobb som jag har skrivit om tidigare...Det var ett tag sen nu som jag fick det beskedet. Men snacka om lycka :-)

Jag vill göra något skoj!! Något spontant och roligt! Förslag mottages tacksamt.
Nåja...vad är väl en bal på slottet. Jag ska inte klaga för det var det här jag ville, ha lite ledigt och bara ta det lugnt och träna en massa. Men jag måste säga att jag börjar bli uttråkad. Förhoppningsvis kommer det fina vädret i veckan, då ska jag steka fläsk och läsa böcker!

Dagens låt: Placebo - Song to say goodbye
(Tack Daniel för tipset om bandit rock)
www.bandit1063.com sedan "Lyssna live"