Copenhagen, Gbg, Jönkan, Halmstad

Många städer, visiter, framtida stad mm som jag borde skriva om. Orkar?

Jag och D var i Copenhagen i helgen. Riktigt riktigt bra hade vi det!
Jag blir så arg på mig själv när jag uppdaterar så sällan, för då måste jag skriva så mycket.
Det orkar jag inte. I alla fall inte just nu.
Men fasiken vad bra vi hade det, största intrycktet gjorde nog faktiskt Christiania på mig. Öjöj, sicken stämning och vilket folk det var där. Trodde inte att alla berättelser om Christiania stämde, sedan har de ju även försökt rensa upp där tyldigen. Men berättelserna stämde, rensa upp, det vet jag inte?, eftersom jag aldrig har varit där innan. Men ett intryck som heter duga fick vi i alla fall. Jag och D köpte ett gäng öl och satt och spelade kort till livemusik från en scen. Varmt och gemytligt, faktiskt en hel del barnfamiljer!
För övrigt innehöll Köpenhamn en Jazzfestival! Överallt i staden spelade de jazz. Mycket angenämt. Tydligen skulle de spela jazz i Christiania likaså, men det fann vi inget. I övrigt innehöll besöktet även en hel del turistande.

Nu är jag i Jönkan.
Träffat min Sula och Danielsan idag.
Åker till Halmstad imon igen. Päronen, syrran o systerdotter ska med. Vi ska dit imorgon och ha en semesterdag. Jag ska även ta dit dogge. För jag ska ha dogge nu i en 4 veckor när päronen är på semester. Men hon är mysig min hund, hon förstår nog det mesta som man säger har jag insett. Kloka de är de små djurliven.

Gbg står med i rubriken, varför?
Jo, jag ska flytta dit om cirkus 1,5 månad. Ska bara fixa lya först. JAG KOM IN PÅ KRIMINOLOGI I GBG =)
Salig lycka. Jag har sagt upp min lägenhet i Öret nu, så ingen återvändo. Årskort på Liseberg? hihi

Nu är det sömn som gäller!
D härjar runt på Iron Maiden. Avis?? Mmm...något!

puss o kram
/Sofia

Spontanfylla

En regning eftermiddag tillbringar jag i soffan med en filt och lite gott kaffe. Skriver på hemtenta gör jag med, så just nu gör det inget att det regnar.

Vilka fina och härliga dagar jag har haft här i Halmstad den senaste veckan. Som utomlands på stranden!!

Idag blev vi klara med vår redovisning om äldre som brottsoffer och nu är det bara några dagar kvar på hemtentan, sedan är det sommarlov på riktigt. Kommer sakna när kriminologin är slut faktiskt. Den skulle gärna få pågå hela sommaren för mig.

Mysig helg blev det också. En spontanfylla med bara 2 gäster. Jag och D. Hahahahaha. En fest med massa olika dricka, dans, god mat och tända ljus ute i gröngräset. Men inte att förglömma, med en praktfull bakfylla på morgonen. Men det kan lätt bli så när det är fint väder! Sedan var det stranden dagen efter och mer god mat på grillen. På söndagen spelade jag tennis för första gången. Svårt men skoj!

Till helgen ska vi till Copenhagen! Sååå skoj! Bokat hotell och tåg. Tåget dit är ju riktigt smidigt, inga byten och man är där på 2,5 h.


Wohoo

Idag. ca kl 17.30 när D kommer. Så ska vi när vi ser varandra hoppa tre hopp upp i luften och skrika Wohoo.
haha

Fundersam

Mycket tankar kring saker och ting. Men man ska väl ha dessa dagar också antar jag. Det kan inte alltid vara guld och gröna skogar. Har nog känt mig lite ensam idag, kanske därför alla dessa frågor.
Framtiden? Skola? Stad? Lägenhet? Distans? Sökt fel stad inför hösten? Anpassning? Mina egna val?
Det är mycket som avgörs redan i slutet på nästa vecka, fast då kommer antagligen ytterligare frågor uppstå. Känt mig lite irriterad också....ingen eld utan gnista. Men jag ska släcka den nu med några glas vatten.

Imorgon är iaf stranden på schema

Pluggat? Nja...segt så in i norden.

Ätit pistagenötter? Ja, nu äntligen är påsen slut.

Tråkigt inlägg? Ja