Metallica och Halmstad redogörelse

Jajemän! Den 11.e juli bar det av till Sthlm där vi sent kom till Calles lägenhet. Eftersom vi tyckte vi behövde lite uppladdning inför det som stundade dagen efter så drog vi till en rock-bar. Något sliten dagen efter och med hällande regn utanför vaknade vi och visste att något ofattbart väntade!

Vi började köa kl 15. Insläpp var kl 17. När vi kommer fram till kön slutade regnet. Som om hon fröken molnsvävare ville att konserten skulle bli så bra som möjligt. Inte nog med detta, för när vi kommer in på stadion så försvinner alla moln och solen lyser upp hela stadion. Det kunde inte bli bättre med en öl i handen, trevligt sällskap, vackert folk, sol och att sitta och invänta Metallica. Vi stod i mitten av allt, men insåg ganska snabbt att där skulle vi tjejer inte se så mycket för alla långa rockers, så vi ställde oss lite åt sidan. Ibland är det bra att vara tjej, för efter en stund kommer en stor långhårig MC-knutte från Lappland fram till oss och frågar på grov Norrländska - Vill inte tjejerna stå längst fram?? Jooo...svarar vi. - Häng på mig när jag ger tecken då, säger han. Han kände en vakt, så de tog med oss framför ena kravallstängslet där det var gott om plats och man slapp trängas. När vi kom in där säger den stora MC-knutten - Så, nu kan ni gå vart ni vill, jag tyckte det var synd att sådana söta tjejer skulle stå där ute och inte se mycket. Gissa om vi var glada!!

Konserten....den var så fucking jäkla bra! GRYMT! Det går inte att beskriva med ord denna upplevelse, för det skulle låta alldeles för fjuttigt. De spelade i närmare 2,5 h och efter pausen radade de upp med hitsen "Sad but true", "Notring else matters" och det bästa var när de hade en kulsprute- och fyrverkeriansatt "One". De spelade många klassiker och publiken liksom jag skrek rösterna hesa. Snacka om gåshud....Oooooo. Ofattbart!

Dagen innan konserten. Uppladdning på en rock-bar i Sthlm. Daniel, Tess, Lojjan och jag.
image180

GRYMT!
image183

image184

image185

Förra veckan tog jag och Tess en tur till Halmstad. Där David går på officer-högskolan, så vi bodde i den så kallade Kadett-byn. Dagarna där nere var riktigt bra! Det var fint väder, vi grillade, festade, spelade kungen, badade och åkte motorcykel =) Helt klart riktigt bra dagar!

Nu kör vi. På väg till Tylösand.
image182

/Sofia

Halmstad igen

Metallica var så bra så att ord fattas! Så bra att man gråter. Jag får beskriva denna gudomliga upplevelse en annan dag. För nu drar jag till Halmstad och kommer tillbaka om några dagar.

Hare bra.
Tack hej!

/Sofia

METALLICA!

Nu drar jag snart till Sthlm.
För imon........
Då studnar METALLICA!!!!!!!!!!!!!!!!

ROCK ON!

Alla tiders bästa band: Metallica

/Sofia

Helvetes....

Citat från Tess:
Helvetes jävla skit!
Jävla gud, sluta pissa för fan. Jag är så less på det här regnet så att jag skulle kunna ta sats från köket och springa ut på balkongen och hoppa ner. Så känner jag mig nu. Gör inte du det?!?!?


It's Raining Men

 Nu är jag så nedrans trött på det här regnet. Trött så att ord saknas *muttrar*. Nej, blir inte vädret bättre snart så lär det bli en restresa innan sommaren är slut. Så är det bara!

Jag och Tess, vi har våra planer. Det är alltid ngt på gång när vi två sitter och filosoferar och kommer på något skoj. Grejen är också att vi genomför de mesta av våra planer. Så det är inte bara en massa snack. Det fungerar riktigt bra att bo ihop under sommaren, inga problem alls! Trots att vi bor i en 1.a.

Till helgen lutar det åt Skåne, Öland eller Gotland. Om vi nu inte stannar kvar i Jönkan vill säga. Men Kalles poolparty på lördag nere i S-town låter riktigt skoj!! Hoppas nu bara inte att det regnar, fast har man redan bikini på sig så gör det inte så mkt?!?!

I helgen hade vi en liten  "tillställning" i vår penthouse. Det blev lyckat! Tack ni som var här. Olearys var riktigt nice det med!

Gick av jobbet i morse, och såg fram emot några sköna lediga dagar. Men...i regnet?!?!? Jag blir bara så uttråkad av att titta ut. Så trött att jag går till fönstret, konstaterar att det regnar. Återgår till soffan. Sitter där och degar. Går till fönstret 30 min senare. Konstaterar att det regnar. Går till sängen och vilar lite. Efter ytterligare 1 timme går jag till fönstret. Svär och konstaterar att det regnar. Återgår till soffan och fortsätter att läsa min bok. Så här håller det på. Så nu ska jag väl trotsa regnet och gå ut och gå. Men....i detta fall, är jag rädd för att det är mycket snack och lite hockey. För när jag väl betsämmer mig för att gå ut och gå, och tittar ut genom fönstret. Så intalar jag mig att det regnar alldeles för mycket för att jag ska ta en promenad. Svär ännu högre, och återgår till soffan.

Dagens låt: It's Raining Men - Weather Girls

/Sofia