Vart är korven???

Idag såg jag något kul. Det var två tanter på en ålder av 85+ som var ute och rastade sina rullatorer här vid ICA, så går de förbi en av de många parkbänkarna som finns här utanför. Och ja, det är ju vinter så alla parkbänkar var snöbelagda. Då stannar den ena tanten och tar fram en sån där "sop-spade" ur sin rullatorkorg och börjar rensa bänken från all snö. Så där stod hon i flera minuter tills bänken var helt ren från snö. Den andra tanten stod snällt bredvid och väntade. När hon var klar kan man ju tänka sig att hon ska sätta sig där, nejdå...de traskar vidare! Trodde hon att hon hade gjort dagens gärning när hon tog bort all snö från den bänken???? Och nu till den andra stora frågan, varför har man en "sop-spade" i rullatorn?????

 --------------------------------------------------- 


Det var en gång en Tess....
Som var lite rund om fötterna efter en kväll på världens tråkigaste ställe (Frimis). Som vi alla vet, så blir man hungrig efter en kväll av partajande. Och dra på trissor! De bjöd på korv utanför Frimis. Sofia äter inte sån där skit, men Tess skulle promt ha sin korv.
Vi som känner Tess, vet att hon har en tendens att falla handlöst i de mest otänkbara lägen. Denna kväll, med korven i handen traskade vi hemåt. När Tess endast hade en fjärdedel kvar av korven så gled korven ur korvbrödet. NEEEEJ! Skriker Tess och sätter sig på huk för att leta reda på den resterande lilla biten. Väl på huk, faller hon handlöst framåt! Det enda hon har i tankarna är, att hon fortfarande ska hitta resterande lilla biten av korven. När hon ligger där och letar i sin egen värld märker hon inte ens hur kort tas på henne, eller på att folk går förbi och säger -Är inte det där Samvetet? Till slut får vi alla hjälpa henne upp. Utan korven....
Ska med denna lilla historia även säga att Tess förgyller de flesta av mina utgångar här i Öret med sina incidenter! =) Tack kompis!

Vart är korven

Idag har jag återigen varit nyttig och hurtig ta mig tusan! Träning, promenader, solning, relax i bubbelpool, ångbastu, simning med girlsen och sen Max-mat hos Mr T. Kan en dag bli bättre? Solen har behagat att lysa på oss idag med! Ingen alkohol idag inte. Men imorgon blir det destu mer!


Dagens låt: Carla Bruni - Le plus beau du quartier


 

/Sofia


Kommentarer
Postat av: Annie

Hahaa vad roligt de där med tanterna och Tess! :D

Postat av: Tess

shit pommes! korven asså... vad sysslar jag med! blir tametusan lite rädd för mig sj måste ja säga soff i propp! men men... jag kan ju konsten att glädja andra verkar det som! hahaha...
puss & kram

2007-01-28 @ 20:02:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback