Snart midssomar

Det knallar på här i Jönköping. Det känns mycket bra att vara här över sommaren!

Snart är det midsommar!

På fredag åker vi ner ett stort gäng till Halmstad. Där Camilla (som jag lärde känna i Byton Bay) och hennes kompis Emma har ordnat en GRYM midsommar-fest! Som Camilla skrev: 

"Folk från hela Sverige vallfärdar hit den 22 juni och t.o.m. en tokstolle från Finland. Totalt är det nästan 60 stycken galningar som har valt att fira sin midsommar med just dig här i Halmstad och fira, det ska vi verkligen göra. Första ölen knäcker vi redan när vi vaknar. Vi ska skratta, supa, dansa, sjunga, käka och skämma ut oss ordentligt inför varandra."

När vi kommer ner kommer det att vara diverse lekar och tävlingar under dagen. Sedan på kvällen blir det långbord för oss 60 pers på en stor gräsplan. Utifall att det regnar så har de ordnat med partytält över hela bordet. Sen blir det traditionell midsommarmat, nubbe och en massa alkohol! Det ska bli skoj att även Skåne-folket dyker upp, för nu var det allt ett tag sedan vi sågs!

Vi kommer att stanna till söndagen, så lördagen lär inte blir lugn den heller.

Imorgon dyker Lojjan, Emelie och Roofy upp här i Jönköping, sen är vi 12 pers från Jönköping som åker ner och gör Halmstad osäkert. Skoj?!?! Ja det är bara förnamnet!!!


Lev väl och glad midssomar!
/Sofia

Kommentarer
Postat av: sulan

Imorn SMÄLLER de :P

Postat av: Elfen

Ha det super!!!! Sj jobbar jag kväll imorgon:( Men vi ses, hälsa alla. Många kramar!

2007-06-22 @ 02:01:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback