Just another day

En dag på biblioteket....

Kan te sig mycket intressant eller ointressant. Det har numera blivit som ett slags jobb att gå dit varje dag och träffa sina "arbetskollegor" och för att bli smartARE. En dag av rutin helt enkelt. Men det finns stunder och personer som lyfter upp denna rutin till något roligt. Det finns de som dyker upp där varje dag, liksom jag själv. Dessa "dem" är de jag ska beskriva i detta inlägg.

Vänner, ta det här med en nypa ironi. Men det är ungefär så här en dag kan se ut. 

  • Ankan är sådär präktig som bara hon kan vara, med sin dator framför sig. Hon tror väl att hon skriver en metod på riktigt, men egentligen är det bara ren och skär bullshit och ordbajseri.
  • Borna står i ett grupprum dagarna i ända och ritar krumelurer på tavlan. Han försöker väl vara en intellektuell nationalekonom antar jag.
  • Johanna går runt och är allmänt ofokuserad och har ont i svanskotan. Hon har blivit påkörd av en bil och doktorn vägrar att ta emot henne, det skulle kosta för mycket pengar med intyg påstår sjuksköterskan.
  • Biggis, hon är så jävla busy hela tiden. Massa möten hit och dit.
  • Mr V smyger runt bland hyllorna och tar lite kringelikrokar hit och dit.
  • Loss Muppet Nr 2, hade även en fin beskrivning av någon som hon gjorde en tjänst för några veckor sedan:
    - Tänk dig de fulaste tänderna du någonsin sett! Gula, utåtstående, med räfflor på! (Ja tur säger jag, att de bara pantade burkar tillsammans).
  • Antony berättar om sin teori om dygnets 24 timmar. Hans hemtenta ska vara inne på torsdag:
    - Jag pluggar normalt 5 timmar en dag, och ett dygn innehåller ju 24 timmar. Jag behöver endast sova 4 timmar på natten. Det innebär att dygnet mellan onsdagen och torsdagen är 4 arbetsdagar! Säger han glatt, men med en något trött blick.
  • Eller så har vi tanten som är minst 75 år, och som kommer dit sent på kvällen, sätter sig vid en dator och surfar. Hon har nog precis insett Internets fina sidor och i hemmets lugna vrå finns ingen dator då hennes man är av den gammalmodiga sorten som tycker att datorer är ett ont påfund. Denna tant utropar - Jävla Piss! När det inte går som hon vill.
  • Skribenten till denna blogg, försöker sig på att läsa lite sidor. Sedan tjattrar hon lite, det är hon bra på, medan hon stojar runt med sin vänsterarm (Loss Muppet nummer 2). Men stor del av tiden spenderar hon med att spana in mannen som alltid befinner sig där.

Ankan ser finurlig ut med sin dator. Om ni vill läsa hennes version om varför hon har fått smeknamnet The Naked Duck, så besök denna kvackis blogg.

Ankan

Borna som skriver så att pennan glöder
Borna

Meddelande-tavlan på Bibblan
51813-76


Dagens låt: Bob Marley - African Herbsman

/Sofia

Kommentarer
Postat av: Ankisen

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!
Skitkul;=)

2007-03-21 @ 08:23:17
Postat av: Tess

Mohahaha! Bästa bloggen hittils för bövlelen! =)
pussar å kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback